Bij Praktijk Bosserhof krijg je ruim de tijd om te vertellen wat je dwars zit of waar je last van hebt. Nadat je uitgebreid je verhaal hebt gedaan wordt met jou samen bekeken welke behandelmethode voor jou het meest geschikt is.
Zelf beslis je dan of je het behandeltraject in wil gaan.

Belangrijk is dat je als individu in zijn geheel wordt onderzocht en dat er geen traject wordt gestart alleen op basis van een bepaalde klacht. We gaan ook zoeken naar de oorzaak. Hierdoor maak je de kans veel kleiner dat de klacht steeds weer terug komt zoals zo vaak gebeurt. Heb je bijvoorbeeld een burn-out opgelopen, dan is het noodzakelijk dat je samen kijkt hoe die ontstaan is. Je hebt dan blijkbaar een les te leren en trek je geen lering uit die les, dan is de kans op herhaling groot. De volgende burn-out is dan meestal heftiger.

Bij Praktijk Bosserhof worden in hoofdzaak vier behandelmethoden toegepast: Merkaba heling, EEN-therapie, Emotioneel Evenwicht (EFT) en NEI-therapie. Via de spiertest wordt uitgetest welke methode het beste kan worden toegepast.

Met deze therapieƫn kun je aan tal van klachten werken zoals (faal)angst, paniekaanvallen, burn-out, slapeloosheid, boosheid, twijfel, verlegenheid, zorgen, hoge bloeddruk, moeheid, lusteloosheid, concentratieproblemen en moeheid.