Verstandelijk

Na lange tijd gewerkt te hebben in de pensioensector, waarbij je vooral je verstandelijke vermogens gebruikt, kwam ik er achter dat mijn emotionele kant niet tot zijn recht kwam. Lichamelijke en emotionele problemen maakten me duidelijk dat het roer om moest. 

NEI, emotioneel en verstandelijk´╗┐

Na het lezen van artikelen van Roy Martina over Neuro Emotionele Integratie (NEI) was ik helemaal verkocht en meldde ik me aan voor de cursus. Deze opleiding heeft me heel veel inzicht in mezelf gegeven. De lichamelijke en emotionele klachten die ik had zijn toen verdwenen.
Nu wil ik graag anderen helpen om van hun klachten af te komen.

Instituut voor EEN

Bij Instituut voor EEN te Panheel (L) heb ik vervolgens Basis Medische Vakken gevolgd. Hierdoor leerde ik de opleiding Eclectische Energetische Natuurgeneeskunde kennen. Het opleidingsinstituut beviel me zo goed, dat ik er meteen de opleiding tot EEN-therapeut heb gevolgd.

Merkaba heling

Afgelopen jaren heb ik de volledige opleiding Meervoudige Merkaba Healing doorlopen bij Spiritueel Centrum Aurora te Heeze. Hiermee is een heel krachtige methode van heling toegevoegd zodat nog meer klachten kunnen worden behandeld. Belangrijker voor mijzelf is dat deze opleiding me een veel ruimere kijk op het leven heeft bezorgd. Ik leef nu veel gemakkelijker en ontspannen en voel me veel vaker echt zen zoals op de foto.